Fokkersclub Midden Betuwe
 

Fokkersclub

Wat is de Fokkersclub Midden Betuwe nu eigenlijk? Verder hebben we een aparte agenda met de plannen voor komend jaar. Daarop staan ook de belangrijke data voor de organisatie van de Avondbloesemshow. Zoekt u meer informatie, contactgegevens staan op de pagina "contact".

Fokkersclub Midden Betuwe is al jaren niet meer weg te denken uit de Betuwe.

Wat begon met huiskamerbijeenkomsten is uitgegroeid tot een vol winterprogramma voor onze ruim 40 leden. Doel hiervan is om van elkaar en anderen te leren. Jaarlijks worden een aantal avonden gehouden waar actuele thema’s, altijd in relatie tot fokkerij, uitgediept worden. (foto is van de uitreiking trofee 100.000 liter koeien in 2012)

Wat begon met huiskamerbijeenkomsten is uitgegroeid tot een vol winterprogramma voor onze ruim 40 leden. Doel hiervan is om van elkaar en anderen te leren. Jaarlijks worden een aantal avonden gehouden waar actuele thema’s, altijd in relatie tot fokkerij, uitgediept worden. (foto is van de uitreiking trofee 100.000 liter koeien in 2012)

Daarnaast gaan we elk jaar op excursie naar een van onze leden en een veehouder in de regio. Tijdens de dagexcursie bezoeken we een tweetal bedrijven. Ons gezicht naar buiten toe is natuurlijk de Avondbloesemshow.

Nu is het een fantastisch evenement waar boeren en burgers in een relaxte sfeer samenkomen. Maar we blijven niet alleen in Nederland. Iedere twee jaar proberen we een buitenlandse reis te organiseren, om ook buiten de landsgrenzen te kijken. Zo zijn we al in Engeland, Duitsland en Italië geweest.

Jaren terug is het begonnen met een wintershow.

Fokkersclub Midden-Betuwe    info@fokkersclubmiddenbetuwe.nl